STACC Racing

Samarbetspartners

STACC Racing kan stolt presentera följande samarbetspartners

 
 

STACC Racing inleder samarbete med Alpinestars

 
Alpinestars är ett känt märke som legat i täten när det gäller actionsport och streetwear i närmare 50 år. Sedan företaget grundades har utvecklingen gått från vandringskängor och pjäxor till en fulltalig leverantör av det mesta du behöver inom motorsport.

STACC Racing har inlett ett samarbete med välkända Alpinestars där våra deltagare erhåller rabatter upp till 30% av ordinarie priser. Klicka här för att komma till webshoppen.

Anmäl er idag för att ta del av erbjudandet genom att klicka på länken nedan!

Anmälan STACC Racing @ Gotland Ring 4-6 Maj 2018


Vi är mycket glada att meddela att vi knutit upp ett samarbete med ett mycket spännande företag vid namn tershine. 

tershine framställer och säljer extremt bra bilvårdsprodukter som till och med gör det enkelt för banfolk att hålla bilens lack i bra skick.
tershine startades av eldsjälen och bildvårdsfantasten Tobias Erison. Läs mer om hur tershine startades och ta del av deras sortiment genom att gå in på deras hemsida; tershine.com 

Alla betalande deltagare till STACC Racings evenemang erbjuds 15% på hela tershines sortiment. 
Dessutom, följer ni med på något av vårt vår- eller höstevent och utmärker er nog för att få ett av dom mycket åtråvärda priserna kommer ni även att få en liten överraskning signerad tershine.


 "Vi tycker det skall vara bekvämt och säkert att handla R-Däck på internet. Vi samarbetar därför med Klarna som är den I särklass bästa och säkraste betalningslösningen på marknaden. Vi har god kontakt med leverantörerna och har ständigt uppdaterad lagerstatus på våra produkter. Så när ni beställer från oss vet ni att produkterna finns tillgängliga. Vi hoppas ni hittar det ni söker och tveka inte att fråga oss om ni har några funderingar!"

"Vi tycker det skall vara bekvämt och säkert att handla R-Däck på internet.
Vi samarbetar därför med Klarna som är den I särklass bästa och säkraste betalningslösningen på marknaden.
Vi har god kontakt med leverantörerna och har ständigt uppdaterad lagerstatus på våra produkter. Så när ni beställer från oss vet ni att produkterna finns tillgängliga.
Vi hoppas ni hittar det ni söker och tveka inte att fråga oss om ni har några funderingar!"

 

 

”R-däck.se erbjuder alla deltagare på STACC-Racings event fri frakt vid köp av r-däck, eller gratis montering på fälg.

Kontakta STACC-Racing för att erhålla rabattkod”


 "Autostripe har vuxit till ett av de mest populära företagen inom bildekor och foliering, Visa din stil med din bil! Gör något unikt!. Vi kan helfoliering och erbjuder ett mycket stort utbud av blanka och matta färger från flera världsledande företag inom folie och vinyl tillverkning."

"Autostripe har vuxit till ett av de mest populära företagen inom bildekor och foliering, Visa din stil med din bil! Gör något unikt!. Vi kan helfoliering och erbjuder ett mycket stort utbud av blanka och matta färger från flera världsledande företag inom folie och vinyl tillverkning."

 

”Autostripe erbjuder alla deltagare på STACC-Racings event 10 % på en dekor/helfoliering, kontakta STACC-Racing för att erhålla rabattkod”


Gotland Ring är den första hållbara motorbanan i världen. Banan är skapad av Alec Arho Havrén. Idag kör man på den så kallade Nordslingan på ca 3,2 km. Planer finns på att förlänga banan med "Sydslingan". Om Sydslingan, på ca 4,2 km, blir verklighet blir banan världens längsta, 7 375 meter, med modern säkerhetsnivå.

 

Vill ni också synas med ert företag? Kontakta oss:

info@stacc-racing.com