Varit och rekat ”öjn” inför höstens säsongsavslutning!

Det är i skrivande stund nästan på dagen sju år sen jag (LIDS) körde senast på Gotland Ring, så pulsen låg på lite extra när man rullade in genom kalkdammet.

Planerna till denna rekognosering började i vintras när jag och min fru planerade sommarens semester. Gotland kom upp på tal och då började en del av hjärnan drömma sig bort till den där härliga platsen intill Lärbro. Ganska snabbt kläcktes idéen och kompromissen; ”vi kan ju ta Porschen”. Den relativt korta övertalningsperioden gick och kort efter började jag googla ”takräcken+porsche”. Av taktiska skäl nämndes inte mina planer att köra på Gotland Ring förrän både hyra av suga samt färjebiljetterna var betalda.

Tillbaka på banan, kl. 8.45 rullade jag fram till en låst grind. En snabb googling och jag insåg snabbt mitt misstag, dag 2 med GranTurismo startade inför förrän kl 10.00. Som tur var kom det folk som skulle förbereda en food truck och släppte in mig. I nästan en timme gick jag runt i depåområdet och drömde mig bort.

Klockan blev 10.00 och adrenalinet fullkomligen sprutade ut genom öronen när jag satte full gas ut på banan. Och allt var precis som jag minns det, HELT FANTASTISKT! Dagens bästa tid blev 1,31,38 vilket kändes helt ok efter så många år. Till höstens event kommer det sitta nya däck från R-däck.se, SMR kommer ha servat bilen och ställt in hjulvinklar och Autostripe kommer ha satt på några snabba klistermärken, då kommer PB som är 1,29,8 att krossasJ.

Tänker att denna text ska inspirera och göra att ännu fler vill följa med, gå in och anmäl er på vår hemsida;

https://www.stacc-racing.com/gotland-ring-okt-2017/

Här kommer en film som aldrig kommer bli för gammal, gamle STACC-räven Zelander som skapat, se och njut;

https://vimeo.com/6685014